ایمنی اسید استیک
اسید استیک باعث آسیب های دائم چشمی و سوزش اعضای دارای مایعات مخاطی میشود. این تاول ها و آبله ها ممکن است تا چند ساعت پس از در معرض قرار گرفتن پدیدار نشوند. به هنگام کار کردن با این ترکیب ها باید از دستکش های مقاوم از جنس پلاستیک نیتریل استفاده کرد چراکه استفاده ازدستکش های لاتکس از ایمنی لازم برخوردار نیست. اسید استیک غلیظ در شرایط آزمایشگاهی به سختی مشتعل میشود. با بالا رفتن دما از مرز ۳۹ درجه سانتیگراد، ریسک تبدیل شدن آن به یک ماده منفجره در مجاورت هوا افزایش مییابد. (حد انفجار: ۴/۵ درصد تا ۱۶ درصد).
ایمنی اسید استیک
خطر محلول های اسید استیک به میزان غلظت آن بستگی دارد. محلول هایی که اسید استیک آنها بیش از ۲۵ درصد است، به خاطر بوی زننده و بخار خورنده آنها در هود بخار نگهداری میشود. اسید استیک رقیق به شکل سرکه بی ضرر است. با این حال وارد کردن محلول های قویتر در آن، برای انسان و حیوانات ضرر دارد. این محلول به سیستم گوارش آسیب زده و تغییری مهلک را در خاصیت اسیدی خون ایجاد میکند.
به دلیل عدم تطبیق آن، پیشنهاد می شود که اسید استیک را از اسید کرومیک و اتیلن گلایکول و اسید نیتریک و اسید پرکلریک و پرمنگنات ها و پر اکسید ها و هیدروکسیل ها دور نگه دارید.
سایر مقالات تخصصی شرکت سلف شیمی را دنبال کنید